Standhouders

GEEN BRABANTS STRIPSPEKTAKEL IN 2020 !

Helaas vallen ook wij onder de nieuwe, strengere maatregelen, die de Nederlandse regering op 23 maart 2020 vanwege de Coronavirus dreiging heeft afgekondigd.

We hebben met onze standhouders al persoonlijk contact opgenomen. Nog geen mail ontvangen? Stuur dan even een berichtje via ons contactformulier of onze mail: brabantsstripspektakel@gmail.com !

Onze 35e editie wordt dus gehouden op 15 en 16 mei 2021 !!

De mogelijkheid tot inschrijven voor standhouders en (individuele) stripmakers zal begin 2021 opnieuw starten!


In het verleden nog niet als standhouder of als (individuele) stripmaker deelgenomen aan ons festival en wilt u meer informatie ? Stuur even een berichtje via ons contactformulier of via onze mail: brabantsstripspektakel@gmail.com !

Na aanmelding ontvangt u informatie met o.a. een inschrijvingsformulier met de prijzen van de kraam/stand en ons Beursreglement. In ons Beursreglement staat o.a. opgenomen dat uw plaats pas definitief is na bevestiging van uw inschrijving én ontvangst van de volledige factuur.

In het Beursreglement staan ook de tijden voor het inbrengen van goederen en opbouw van de kraam/stand:

  • Op vrijdag 15.00 uur – 21.00 uur
  • Op zaterdag (beursdag) 08.00 uur – 09.45 uur
  • Op zondag (beursdag)   09.00 uur – 09.45 uur

Met onze verhuizing in 2019 naar de nieuwe locatie in Eindhoven hebben we de beschikking over één grote ruimte van 4.000 m2 (50×80 meter), met een buitenring (2.000 m2). We werken met diverse zones, zoals een uitgeverszone, een handelszone en een gezellige marktzone.

 

Om u een idee te geven, zie u hieronder de plattegrond van 2019: (klik erop voor een vergroting).

Stuur dus even een berichtje via ons contactformulier of via onze mail: brabantsstripspektakel@gmail.com !

Dank u wel !